Nordlandssykehuset bodø avdelinge. Tips til hva man kan gj re p en s ndag (Sainem)

Joar smogeli. Hva skal man gjøre på en søndag

By aLcadraz on Jul 20, 2018

retter som tilberedes fra stedets kjøkken. Meld deg på på Masterchief Mathallen Fra onsdag til fredag i høstferien kan barn og unge delta i gratis matkurs i Mathallen. Alle

vennene er bortreist/borte/med andre. Åpningshelgen blir det barnetatoveringer til alle som vil ha, eller man kan bli med Petra Piratjeger på sjørøverjakt i museet. Se hele utvalget og bestill din tur her. Altona Vinbar på Augustin Hotel. I sentrum finner det meste innenfor et ganske lite avgrenset område, så du trenger med andre ord ikke la man deg stoppet av regnværet når du skal ut på shopping i Bergens gater. Albert Åberg gir seg aldri er en forestilling basert på det beste fra Albert Åberg-bøkene. Fra Myrdal hopper du på Bergensbanen, som tar deg direkte tilbake til Bergen. Ta med de minste og kombiner turen med et besøk på Annes Dukketeater. Her kan barn og unge utforske verden, utfordre seg selv og ha det gøy samtidig alt for å vekke lysten etter å lære mer om teknologi og realfag. Potetferie, høstferien var opprinnelig en arbeidsferie.

Her kan du møte prinsesser og troll. Bryggens Museum er startstedet for de guidede turene som går gjennom de trange smauene og ender opp ved. La adrenalinet pumpe, på Tusenfryd på Vinterbro i Ås kan selv de modigste få sommerfugler i magen. Og parkering latter Bergensbølgen er betegnelsen på de populærmusikalske strømningene fra regionen helt tilbake til motebutikk trondheim 70tallet. Lage potettrykk og steke potetpuff, trommonautene redder planeter fra farlige asteroider. Og styre laserstråler med en Wiikontroller.


Nytt og lærerikt på VilVite, orientering, oslo hva skal man gjøre på en søndag Nye Trikkestallen. Vannkanten Badeland, hva skal man gjøre på en søndag enten du vil skli eller bare nyt det herlige vannet i terapibassenget eller et av boblebadene. Det finnes mengder av aktiviteter og attraksjoner tilgjengelig i all slags vær steder du bør besøke en regnværsdag. Bål og natursti Mandag til torsdag inviterer Skiforeningen barn fra seks til ti år til friluftsdager ved Grorud og Skullerud. Få deg et skikkelig sug i magen mens du rutsjer ned Norges lengste vannsklie på 120 meter. Konserter, tettere på den vakre naturen kommer du ikke enn fra Flåmsbanen. Spikking, som tar deg med på den snirklete turen fra Flåm. Kanskje støter Albert på farlige dyr eller andre skumle skapninger.

Skiforeningens instruktører passer på, men barna må ha med en voksen.Lørdag og søndag begge helgene i ferien spilles stykket Molefonken.En vanlig dag for Albert Åberg.

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *
Navn *
e-post *
nettsted

Kosthold, trening

Til supermarkedet, til jungelen, på en helikoptertur med pappa, og spennende opplevelser med Skybert.Et aktivitetshefte for barn vil alltid være tilgjengelig i rommet.Vegg i vegg ligger Bergens største kjøpesenter med 110 butikker, ishall, curling, bowling og et stort utvalg av spisesteder.Her er det både utendørs og innendørs basseng, vannsklier, SuperBowl, klatrevegg og egen voksenavdeling.