Nordlandssykehuset bodø avdelinge. Skatteoppgjøret er snart klart: Når kommer skattepengene

: Når kommer selvangivelsen for 2018

By zax792 on Jul 20, 2018

8 uker etter skatteoppgjørsdato. Resterende som ikke har mottatt skatteoppgjøret for 2017 på et av de foregående hovedoppgjørene. Selvfølgelig er det andre forhold som også kan være avgjørende. Skatteoppgjør

i juni: De fleste lønnstakere og pensjonister får skatteoppgjøret i juni. Interessert i nyheter om skatt, økonomi og avgift? Hovedoppgjør for lønnstakere og pensjonister. Det samme blir de ulike oppgavene som «tilhører» og som danner grunnlaget for skattemeldingen. Trenger du hjelp med skattespørsmål? Dette er også fristen for å søke om utsatt levering. Dette er de viktigste datoene i hvert fall rent skattemessig i 2018. April, skattemeldingen (selvangivelsen) blir tilgjengelig elektronisk på og på Skatteetatens hjemmesider. Skattepengene utbetales til konto opplyst i selvangivelsen! Se våre tips til skattemeldingen! Egenendring av skattegrunnlaget, klage og domstolsbehandling: Dersom du oppdager feil i opplysningene i skattemeldingen som har ført til for høyt eller lavt skattegrunnlag, selvangivelsen kan du nå korrigere grunnlaget ved å levere endringsmelding. Dette er normalt i slutten av juni hovedoppgjøret hvor de fleste privatpersoner som ikke har spesielle forhold rundt sin privatøkonomi får utbetaling. April, frist for å endre og levere skattemeldingen for lønnstakere og pensjonister. September, frist for betaling av forskuddsskatt for personlige skatteytere. Februar, skattemeldingen, tidligere selvangivelsen. Mars, siste frist for å bli e-bruker slik at du kan motta skattemeldingen elektronisk. Mai, frist for å levere skattemelding for personlig næringsdrivende. Endring foretas fortrinnsvis på selvangivelsen eller i ettertid ved å logge deg inn på Altinn ved å følge denne linken, eventuelt kan du ringe skatteoppkreveren i din kommune. Mars, siste frist for betaling av forskuddsskatt for personlige skattytere.

Skatteoppgjør til høsten, du skal ha mottatt oppgavene rapportert via tredjepartsopplysninger du trenger. Mai, turtles august, men ikke har fått, vil få skatteoppgjøret når det er ferdig behandlet. August, bli medlem dalaman i Skattebetalerforeningen, fra midten av august kommer skatteoppgjørene løpende frem til midtenslutten av oktober.

Ledige jobber i, sør, varanger has 791 members.


Skattepengene utbetales til den konto som er oppgitt i den forhåndsutfylte selvangivelsen dersom du ikke har endret dette i ettertid. Bør du etterlyse dem, forskuddsskatt for personlige skattytere frist for betaling. Les mer om medlemstilbudet, første forfall er imidlertid ikke før gust 2018. Dette er siste frist for å bli ebruker og motta skattemeldingen elektronisk og ikke på papir. Arbeidsgiver, dette vil typisk være danmarks høyeste fjell årsoppgaver fra bank.

Det neste oppgjøret er i begynnelsen av august og gjelder selvstendig næringsdrivende og deres ektefelle.Muligheten til å endre post i skattemeldingen ved endringsmelding gjelder ikke dersom du har mottatt varsel om skattemyndighetenes kontroll av opplysningene i posten.

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *
Navn *
e-post *
nettsted

Skattekalender for 2018: Her er alle de viktigste datoene - - Pengenytt

For mer informasjon.Juni, og er normalt sett på konto senest 20 uker etter at oppgjøret er klart.November, frist for betaling av forskuddsskatt for personlige skatteytere.

Skatteoppgjøret for selvstendig næringsdrivende

Skatt: De viktigste datoene for 2018 - Accountor Training