Nordlandssykehuset bodø avdelinge. Finn din matbutikk - rema 1000

Restaurant danmarksplass: Olsrød senteret

By Джавед on Jul 20, 2018

som er kompatibelt med adgangskontrollen og garderobesystemet vi har installert. Østerås Bo og Behandlingssenter- 2016, nye skillevegger til toaletter. Løren Torg - 2009 Menerga har levert Garderobeskap til

personalrom på Løren Torg. Flere lesere er levert og systemet er oppgradert til nyere versjon. Moov Drammen - 2008 TechnoGym har installert sitt Welness system som er kompatibelt med adgangskontrollen og garderobesystemet vi har installert. Hundsund Grendesenter- 2008 Hundsund grendesenter er en felles arena for barn, unge, voksne og eldre. Albatross - 2009 Nye garderobeskap med rfid låssystem. Trønderhallen var første anlegg i Norge til å få installert SenTAG antidrukningssystem basert på armbåndsteknologi og hydrofoner. Menerga AS har levert garderobeskap til SPAet på hotellet. Det nye treningssenteret på Aasegården i Bergen har fått nye skap med hengelåsbeslag. Skapene er utstyrt med elektronisk låssystem og PIN kode. Brikkene gir også adgang til de ulike områdene man har tilgang til på campingen.

Trykk for flere bilder, mye har gravid skjedd siden den gang og Trønderhallen har nå fått oppgradert sitt system til nyeste type. Dragvoll HVS 2013 Oppbevaringsskap til boenhetene ved Dragvoll HVS. Menerga har levert avfuktingsaggregater til svømmehallen. Nytt treningssenter og alle tenkelige treningsfasiliteter inkludert hei 3 nye basseng blir bygget under samme tak. Oppbevaringsskap til kunder på senteret, hotell, skapene Golfklubben tali 2007 tali Personlig Trening og behandling er et privat eksklusivt treningssenter. CC vest 2016, aquarama 2013 Komplett adgangsog billetteringssystem samt garderobeskap og garderobeinteriør til hele anlegget. Gjensidige Oslo 2016, sandvika Storsenter 2014 Menerga har levert oppbevaringsskap til Sandvika Storsenter. Friskhuset Tromsø 2011 Garderobeskap og benker.

Olsr d, park - 2016.Menerga AS leverer adgangssystem samt garderobeskap med rfid l ser til dette flotte anlegget i T nsberg.


Olsrød senteret

Stangehallen Treningssenter 2010 Ny rfid basert adgangskontroll full integrert med Nor Trim sitt nye treningssenter system. Skapene kan nå betjenes med hotellkort og ansattkort. Benker, se mer informasjon her, kristiansand DyreparkBadelandet 2010 Badelandet kjøkken interiør nettbutikk åpnet, i tillegg til garderobeskap. Knagger, nye garderobeskap og benker er levert. Etc, skapene betjenes av ansattkort og en programvare for programmering av tilgang. Er det installert diverse innredning til garderobene.

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *
Navn *
e-post *
nettsted

Hildegunn, taipale' s, photos in @hilvees Instagram Account

Trykk for flere bilder: Skapene Tjuvholmen - 2008 Vi har levert garderobeskap til personallrom på Tjuvholmen.Sprek og Blid Drottningsvik - 2011 Nye garderobeskap med rfid låssystem til Treningssenteret på Drottningsvik.Garderoben Moldebadet - 2010 Moldebadet stod ferdig i 2010 og har fått levert komplett billetteringssystem med rfid basert adgangskontroll.