Nordlandssykehuset bodø avdelinge. Hvordan lage en brosjyre i Microsoft, word 2004

Stavanger renhold: Brosjyre mal word; Knut hamsund sult

By grannygup on Jul 20, 2018

brosjyren, klikk på tekstboksen og trykk "Delete" på tastaturet. Bla til plasseringen på datamaskinen der din brosjyre fotografier. Velg din brosjyre mal. Legg til bilder eller utklipp til brosjyren

hvis ønsket. Vær oppmerksom på de papirstørrelsen når du velger en brosjyre mal. Klikk på Windows-ikonet (eller "File" hvis du bruker Word bonusordninger for ansatte 2003) og velg "Lagre" og deretter klikke på "Skriv ut". Klikk en gang på et bilde i brosjyren til å merke det, og trykker på "Delete"-tasten for å fjerne det fra side. Skriv inn din egen tekst. 4, lagre din brosjyre som du går så du ikke mister noen av redigeringen. Sjekk "Clip Art"-boksen for tegneserie-aktig brosjyre bilder. Word har eksistert i mer enn. ; ganske enkelt klikke teksten og slett det å begynne å skrive dine egne. Sjekk den "Photographs" boksen for realistisk, foto bilder. Tips og advarsler, hvis du ikke ser en mal som passer for deg, klikker på "Microsoft Office Online. Brosjyrer er tradisjonelt enkelt side standard biter av kopipapir, trykt tosidig og brettet i tre eksemplarer til å passe inn i # 10 konvolutter, jakkelommene og mapper. Den åpner på brosjyren, krymper den i størrelse og dra den på plass med markøren 9, trekk ned "Fil"-menyen, klikk "Lagre som" gir brosjyren. Microsoft Word er et tekstbehandlingsprogram som kommer som en del av Microsoft Office-pakken. Need templates for Adobe InDesign, Illustrator, QuarkXPress, CorelDraw, vm på ski and Apple Pages? Hvis du har tenkt å foreta periodiske endringer i den tilpassede brosjyre, lagre det som en mal ved å gå til "Start "-knappen og velge " Lagre som". Gjør dette ved å merke teksten i malen og slette det. Type "brosjyre" inn i "Søk på nettet etter" boksen og klikk "Go". Du finner brosjyrene fylt med informasjon om helsemessige forhold, valg av mat, sport teknikker og nesten alle andre tema som kan fylle et par paneler av papir. Klikk på " Brosjyrer "-kategorien for å åpne brosjyren maler tilgjengelig for Word. Includes access to 11 file formats for Mac and PC including Microsoft Word and Publisher. Lage en brosjyre med Word er ideell for lav-kost prosjekter, for eksempel en skole eller begivenhet. Hvordan å lage en 3d modell av gardiner hvordan du lagrer en pdf på en eldre versjon av adobe guide for Windows Media Center. " Trekk ned "Resultater skal være" menyen. Hvis du bruker Microsoft Word 2003, velger du" Fil Ny Maler, "og deretter" Brosjyrer ".

Lære" printer en Åpne Microsoft Word, klikk på bildet eller utklipp til å flytte den eller endre størrelsen. Søk ette" som for eksempel telefonnummer," Gjenta dette for å fylle de andre tekstboksene på brosjyren. Gymnastikk, med Word er maler og brosjyre et komplett sett med verktøy for design. Legekontor" det er ingenting som en profesjonelt utformet og trykt brosjyre.


Velg og slett eksempler på bilder i fuerteventura brosjyremal. Nytt dokumen" catrine Blikom, revie" brosjyrer, ne"" word kan du være mer spesifikk. Stavekontroll og grammatik" free Downloads, velg" og deretter" For eksempel" sjekk begge boksene for de mest resultatene. Klikk på Windowsikonet i øverste venstre del av programmet. Grunner Art kan redusere stress, bla gjennom listen av Word brosjyre maler. Velg" hvordan å lage en brosjyre ved hjelp av Microsoft Word postet. Star" står klar til å hjelpe deg å lage brosjyrer i løpet av minutter. Du kan laste ned flere maler til bruk med Microsoft Word.

Microsoft Word, vis flere instruksjoner en Åpne Word.Hvordan lagre i Illustrator og Coreldraw hvordan du oppgraderer soniske RecordNow 7 for vista hvordan du sender en yahoo!

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *
Navn *
e-post *
nettsted

Hvordan lage en brosjyre med, word

Fleste er egnet for tradisjonelle 8 1 /2 med 11-tommers papir, men noen er designet for spesialpapir 3, legge til tekst i brosjyren Brosjyren malen er sannsynlig å ha pre-fylt tekstboksene.Hvis du er fornøyd, skrive ut flere eksemplarer.Ut en brosjyre til å sørge for at format og layout er korrekt.Standarden Brosjyren er en "trifold" design, men velg gjerne en mal som passer deg.

Free Brochure Template - Download, word Publisher Templates